FACILITERING & OPLÆG

FACILITERING, OPLÆG, WORKSHOP OG FORLØB 

I kan forvente en faciliterende og aktiverende tilgang, hvor det der fylder i Jeres virkelighed, er det som vi arbejder med. I kan også forvente at jeg aktiverer Jer som hele mennesker og samlet arbejdsplads, dvs. både arbejder med forståelse, følelser, sanser og kontakten med hinanden. 


Alt efter hvad der fylder på Jeres arbejdsplads, tid, antal og økonomi, sammensætter vi sammen det rum, der skaber mest mulig værdi for Jer. Nedenstående er eksempler:


Workshop i konfliktkompetent samarbejde

Det er for jer der tager Jeres arbejdsplads og hinandens trivsel alvorligt.

Det er til jer der mærker hvor meget arbejdsmiljøet betyder for kvaliteten af Jeres kerneopgaver, relationen til hinanden og kontakten med dem I berører. Det er til jer der vil have åbenhed, selvindsigt, frigøre ressourcer og også tør at lade det nive lidt på vejen. 


Workshoppen kan være et grundlag for jeres årlige arbejdsmiljødrøftelse eller en måde at strukturere de nødvendige samtaler der skal føre til forandring, men som er svære at tage hul på og finde en tryg vej i. 


Med udganspunkt i jeres behov og virkelighed, vil i f.eks. kunne få:

- en grundforståelse og et fælles sprog om konflikters anatomi,

- en dybere indsigt i jeres egne og hinandens reaktionsmønstre i konflikt,

- træning i undersøgende dialog, 

- øvelser der viser hvad der egentlig er i spil

- værktøjer til god kontakt ud fra jeres personlige kvaliteter,

- konkrete forslag til hvordan I kan bevare et trygt og åbent arbejdsmiljø. 


Forløb

Ikke så teoretisk anderledes end workshoppen, men med endnu mere ro og fordybelse i Jeres temaer gennem refleksion og øvelse, samt tid til at øve prøvehandlinger og opmærksomhed mellem kursusdagene. På den måde kan jeres erfaring og læring med virkeligheden integreres, i de fælles refleksioner og det fortsatte arbejde med jeres arbejdsmiljø. Forløb vil typisk indebære interviews for at afklare forløbets fokus og form.

  

Priseksempel

Dagsworkshop fra kl. 9-16 ved max 15 deltagere, 14.500-, ex moms og transport. Workshoppen tilpasses jeres deltagere og vilkår i arbejdet.

Hvor

Som udgangspunkt på jeres arbejdsplads, da det er der arbejdsmiljøet udspiller sig. På den måde er vi ikke 'væk' fra virkeligheden, men midt i den og det som vi skal tage udgangspunkt i.

Oplæg "Out of my mind - back in 10 min."


Oplægget vil give Jer en basal forståelse af hvad der sker i vores hjerner og følelsesregulerende systemer i konflikt, og hvorfor vi ikke kan gøre for det. Hvad driver os i konflikt og hvorfor kan man blive både konfliktsky og magtsyg når man er presset?


I får værktøjer til hvordan i kan afspænde situationer og komme endnu stærkere tilbage på sporet, sammen.


2 timer. Pris: 8000,- ex. moms og transport.